Ознака: „Силјан Штркот“

Во Прилеп започна четвртиот фестивал за деца „Силјан Штркот“

Со изведбата на претставата за деца „Тоби “ на Театарот за деца и младинци Скопје, денеска во Прилеп, започна четвртиот фестивал за деца „Силјан Штркот“....

Театарски фестивал за деца „Силјан Штркот“

Вечерва и утре во Прилеп Театарскиот фестивал за деца „Силјан Штркот“ почнува вечерва, во 19 часот, во ЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп, а ќе продолжи...