Ознака: семејствата

Пандемијата го зеде својот данок врз менталното здравје на семејствата

Како дел од новото истражување што го спроведе „Морнинг консалт“ во САД, родителите забележале дека менталното здравје на нивните семејства се влошило за разлика...