Ознака: санација на железничка пруга

Се заменуваат околу илјада изгорени прагови на пругата Скопје – Битола,...

Интензивно се работи на промена на изгорените околу 1.000 прагови на пругата Скопје - Битола. Екипите на македонски железници ги менуваат уништените прагови од двата...