Ознака: самохраните

Подобра инфраструктура и помош за самохраните мајки во Центар

Подобри инфраструктурни решенија, намалување на новите градби и помош за самохраните мајки побараа граѓаните од градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски. Герасимовски, кој е во...

Објавена публикација за самохраните мајки

Во издание на „Една може!“, граѓанска организација за родова еднаквост и унапредување на правата на девојките и жените од маргинализирани категории, излезе публикацијата „Компилација...