Ознака: Руслан Стефанчук

Митрески – Стефанчук: Македонија и Украина што поскоро да станат членки...

Претседателот на Собранието, Јован Митрески, во рамките на посетата на Киев по повод втората годишнина од почетокот на руската воена агресија врз Украина, оствари...