Ознака: рани

Детето со аутизам било лекувано по протоколи, рече Меџити откако родители...

Детето со аутизам било лекувано според сите протоколи што ги даваат експертите по психијатрија, одговори денеска министерот за здравство Фатмир Меџити, запрашан за реакцијата...

Огнострелни рани што ѝ го променија карактерот на младата македонска држава

Деновиве се потсетуваме и на денот пред дваесет и две години кога терористи од тетовското кале отворија оган врз цивилите и полицијата што беа...

Нова дијагноза за старите рани

Ова е прв извештај за земјава по одржувањето на првата меѓувладина конференција на 19 јули годинава, откако претходно од 2009 година ЕК континуирано препорачуваше...