Ознака: пропадната

Освежениот лик на македонската пропадната лустрација

Досиејата на кодошите станаа акции што им гарантираат на нивните нелегални сопственици способност да ги контролираат и експлоатираат економијата и политиката. Лустрацијата требаше да...