Ознака: Проф. д-р Горан

Да му ги вратиме квалитетот, угледот и достоинството на УКИМ

Најстариот универзитет во Македонија на 30 мај избира ректор. За лидерската позиција се пријавени шестмина професори. „Нова Македонија“ ви ги претставува кандидатите за ректор...