Ознака: предлог министри

Ковачевски очекува конструктивна дебата во Собранието и усвојување на предлогот за...

Премиерот Димитар Ковачевски очекува конструктивна дебата утре во Собранието кое треба да расправа за новите министри и заменици-министри по влезот на „Алијанса на Албанците“...

Кренар Лога, Фатмир Меџити и Азир Алиу од АА и Каја...

Премиерот Димитар Ковачевски достави до Собранието предлог за реконструкција на Владата, за четворица министри и пет заменици министри, откако вчера ги заокружи преговорите за...