Ознака: поборник

Ковачевски е поборник за отворени листи, за граѓаните да изберат за...

Во однос на (зло)употребата на европското знаменце при носењето на законите поврзани со изградба на коридорите, за што деновиве имаше многу реакции, премиерот рече...