Ознака: Пандов

Пандов: Патриотскиот институт на ВМРО-ДПМНЕ ќе оддаде стража на гробот на...

Денес заседаваше Централниот комитет на Патриотскиот институт на ВМРО-ДПМНЕ, Гоце Делчев при што беа донесени повеќе заклучоци. -Патриотскиот институт и целото раководство во пресрет на...