Ознака: отчетност

ДКСК: Собранието да ги интензивира активностите за поголемена отчетност на носителите...

Со оглед на нискиот процент на реализирани активности и мерки на акцискиот план на Стратегијата, како и на фактот дека во некои сектори не...