Ознака: опожарен автомобил

Опожарен автомобил на јавна обвинителка во Прилеп

Во текот на вчерашниот ден во Прилеп намерно е опожарен приватниот автомобил на основната јавна обвинителка на Основното јавно обвинителство Прилеп Марјана Илиеска, информираат...