Ознака: OOУ „Д-Р ВЛАДИМИР ПОЛЕЖИНОСКИ“

Четириесет настани во 40 дена за 40 години постоење!

Оваа година училиштето прослави четири децении од своето постоење. Одбележувањето на 40-годишниот јубилеј насловен „40 дена, 40 настани за 40-годишниот јубилеј“ училиштето го организираше...