Ознака: онститутивна седница

На 28 мај закажана конститутивната седница на Собранието

Конститутивната седница на Собранието е закажана за следниот вторник, на 28 мај. Со седницата до изборот на новиот претседател на Собранието, согласно Деловникот за...