Ознака: ОЈ

Гаврил Бубевски од СЈО стана нов шеф на скопското обвинителство

Поранешниот специјален главен обвинител, Гаврил Бубевски ќе биде нов шеф на скопското Јавно обвинителство. Ова се последните одлуки донесени од Советот на јавни обвинители. Обвинителот Бубевски...