Ознака: Ограничени цени

За еден месец продолжено ограничувањето на цените на основните прехранбени производи

Владата на денешната 222-ра седница одлучи до 29 февруари да го продолжи ограничувањето на цената на оризот, брашното, лебот и другите пекарски производи, бисквитите,...

Унгарија изземена од ограничувањето на цената на руската нафта

Унгарија доби изземање од ограничувањето на цената на руската нафта предложена од Европската унија за време на преговорите во Брисел, изјави денеска унгарскиот министер...

Ограничени цените на горивата на бензинските пумпи во градовите

Хрватска Владината интервенција со која се фиксираат цените се однесува на 94 проценти од бензинските пумпи лоцирани во населените места, додека за оние покрај автопатиштата...