Ознака: нови зборови

Храбри нови зборови ќе прозвучат од одлични домашни и европски автори

Почнува 8. „Букстар“ Издавачката куќа „Антолог“, која го организира фестивалот на европската литература „Букстар“ (книжевни ѕвезди), ја најави денешната свечена церемонија, со која пред читателите...