Ознака: нов пункт

Спасовски најави отворање на нов пункт за промена на личните документи...

Министерството за внатрешни работи е во завршна фаза за средување на пункт, кој треба да се стави во функција за издавање на лични документи....

Oтворен нов пункт на ЕСМ Снабдување со топлина

На локацијата во ГТЦ е отворен нов пункт за потрошувачи на ЕСМ Снабдување со топлина. Пунктот се наоѓа во објектот на дирекцијата на АД...