Ознака: немоќта

Моќта на релацијата Грција – САД и немоќта на другите

Според воено-политички аналитичари, Преспанскиот договор беше само едно ситно камче во мозаикот на исполнување на регионалните стратегиски цели на посилните. Но аналитичарите истакнуваат и...