Ознака: НАТТА

Тур-оператерите и туристичките агенции ќе формираат национална асоцијација

Партнер на државата, стручен консултант на членките и советник на крајниот потрошувач, ова ќе биде клучната мисија на националната асоцијација на тур-оператори и туристички...