Ознака: Народен театар Охрид

Воодушевена публика и бурни овации за вчерашната претстава „Секс, лаги и...

Народниот театар Охрид вчеравечер ја отвори драмската програма на фестивалот „Охридско лето“ со премиерата „Секс, лаги и љубомора“ од Марк Камолети, во режија на...