Ознака: Најнов проект

Најновиот проект F.L.Y.O.M на Кирил Василев

Занимливости Подготвил: Далибор Станковиќ Поради голема заинтересираност, во Отвореното графичко студио при Музејот на град Скопје повторно ќе биде отворена самостојната изложба на Кирил Василев, еден...