Ознака: Национален круг за Македонија

Бугарски историчари слават „победа“ по препораките на Комисијата, присвојувајќи ги Цар...

Двегодишната битка за одбрана на бугарската позиција во историските спорови со Македонија стигна до прва победа, соопшти бугарската платформа „Национален круг за Македонија“ во...