Ознака: министрите

Знаат ли министрите и пратениците за што гласаат на седниците?

Јавноста со право е загрижена од ваквиот несериозен пристап на политичарите бидејќи утре лесно може да се случи поради вакви подметнувања да помине некоја...

Што стои во биографијата на министрите

„Нова Македонија“ во кратки црти ги претставува клучните показатели од биографијата на членовите на новата влада Премиерот Димитар Ковачевски е роден во 1974 година во...