Ознака: Милчо Мисоски

Излезе од печат поетската збирка „Зборови од хартија“ на Милчо Мисоски

Поетот Милчо Мисоски за својата книга „Зборови од хартија“ што ја издаде „Антолог“  појаснува дека во овој свет на измисленото што постои само во...