Ознака: матине

Имагинарница и литературно матине за деца

Во рамките на манифестацијата „Денови на културата во општината Илинден 2023“ Со низа настани во Домот на културата во Илинден се одржа традиционалната 24-та манифестација...

Џез-матине на „Скопскиот џез-фестивал“

Џез-матине на „Скопскиот џез-фестивал“, со промоција на новите календари за 2023 година и концертeн настап на триото на „Јордан Костов и френдс“, ќе се...