Ознака: Максим

Претседателските кандидати од поинаков агол

Поглед на вредносниот систем, желбите, карактерот, вистинската природа и светогледот на кандидатите за македонски претседател (4) Прустов прашалник Овој прашалник, според авторот Марсел Пруст, е начин...