Ознака: Макфест 2023

На „Макфест 2023“млади надежи, домашни ѕвезди и музика за сите вкусови...

Годинашното мото на фестивалот е: „38 години Макфест – Фестивалска симфонија за цела Македонија!“ Како дел од фестивалскиот редизајн е и новата официјална музичка...