Ознака: макцинства

ОМО „Илинден“-ПИРИН: Ковачевски не ги спомна македонските малцинства во ОН, како...

Тажно е што премиерот Димитар Ковачевски не ги спомна македонските малцинства во Бугарија и Грција во своето обраќање во Обединетите нации, реагираат од ОМО...