Ознака: МАК

Студиото за танц „МАК“ од Куманово се врати од Словенија...

Меѓународна соработка Студиото за танц „МАК“ од Куманово изминатиот викенд учествуваше на меѓународниот натпревар „Мастер денс Лукец“ во Брежице, Словенија, кој се одржа од 10...