Ознака: Љубљанска

Продолжува реконструкцијата на пешачката патека на улицата Љубљанска во ...

Реконструкцијата на пешачката патека на улицата Љубљанска е во тек, а екипите на ЈП „Улици и патишта“ деновиве го асфалтираа потегот од улицата Волгоградска...