Ознака: Љубиша

Ничевски ме донесе пред камерите

Легендарниот Ристо Ничевски самиот го избра Андоновски за негов наследник во шаховското коментаторство. Тоа што се јавуваше пред камерите уште повеќе ја зацврсти неговата...