Ознака: Kовачески мјузик

Деветти албум на „Kовачески мјузик“ за помалку од две години

„Ковачески мјузик“ е меѓународен музички проект започнат од Климе Ковачески, кој го прикажува вродениот необработен талент на уметниците преку впечатливи уникатни соработки и партнерства „Kовачески...