Ознака: Коњаноски

Градоначалникот Коњановски ги изгуби ингеренциите да назначува директор во градинката „Естреја...

Градоначалникот на Битола, Тони Коњановски не ќе може да назначува директор во градинката „ Естреја Овадија Мара“. Ваква одлука донесе Министерството за труд и...