Ознака: Ќирчо

Ќе се продолжува животот на вовчето Ќирчо, поставено пред железничката во...

Вовчето Ќирчо, поставено пред влезот на железничката станица во Кичево, во текот на наредниот период целосно ќе се ревитализира и ќе се заштити од...

Вовчето Ќирчо е ноќевалиште на бездомници, неопходна му е ревитализација

Локомотивата на вовчето Ќирчо која годинава наврши 105 години од нејзиното производство во Касел во фабриката „Хеншел“ Германија е потсетник на едно време кога...