Ознака: канализациската мрежа

Ќе се реконструираат водоводната и канализациската мрежа во вредност ...

Директорот на јавното претпријатие „Водовод и канализација“ - Скопје, на неодамнешната седница на Советот на Град Скопје, истакна дека со акцијата што јавното претпријатие...

Се имплементира студијата за испитување на состојбата со канализациската мрежа...

Со потпишувањето на грантот од еден милион евра, обезбедени од фондот на ЕБОР - канцеларијата во Шведска во рамките на програмата за животна средина,...