Ознака: Јошимаса Хајаши

Потпишан Договор за техничка соработка меѓу Македонија и Јапонија

Министрите за надворешни работи на Македонија и на Јапонија, Бујар Османи и Јошимаса Хајаши денеска на средба во Токио потпишаа Договор за техничка соработка...