Ознака: Јадран

Северот и истокот на Хрватска произведуваат, а Јадранот тргува и дава...

АНАЛИЗА: ДВЕТЕ ХРВАТСКИ ВО ХРВАТСКА Хрватска се смета првенствено за туристичка земја, со добра причина. Една петтина од вкупниот БДП зависи од туризмот, учеството на...