Ознака: историската и образовна комисија

МНР: Позитивна атмосфера и размена на ставови на средбата на историската...

Заедничката мултидисциплинарна експертска комисија за историски и образовни прашања меѓу Република Македонија и Република Бугарија, денеска и вчера во Скопје ја одржа 18-та средба. -Средбата...