Ознака: Инферно

Прва проба за „Инферно“ во режија на Дејан Пројковски

Народниот театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ од Велес ги започна пробите за претставата „Инферно“, според „Пеколот“ од Данте Алигиери, во режија на Дејан Пројковски. Покрај...