Ознака: горливи

Родовата еднаквост и семејното насилство се горливи проблеми

Националната турнеја на проектот „Простор за разговор“ Културниот центар „Интерарт“, во соработка и со поддршка на швајцарската амбасада во Скопје, ја продолжува националната турнеја на...