Ознака: „гол театар“

Ќе измислиме нов правец – „гол театар“ со празна сцена, два...

Светски ден на театарот - 27 март Коле Ангеловски, филмски и театарски актер, театарски режисер, е автор на годинашната порака по повод Меѓународниот ден на...