Ознака: гласање во странство

Денес гласаат членовите на ИО кои заминуваат во странство заради спроведување...

Гласањето за претседателските избори почнува со членовите на 31 избирачки одбор кои треба да го спроведат гласањето во странство. Тие денеска пред заминување во...