Ознака: Еуропеана

Конференцијата „Обединет Балкан во обединета Европа“ во 2023-та

Академија „Академија „Балканика Еуропеана“ Академијата „Балканика Еуропеана“, која опфаќа врвни уметници и научноистражувачки експерти од десет земји на Балканот и која беше формирана во Букурешт...