Ознака: Енергетски самит

Студентите во Битола симулираа „Енергетски самит“

Симулација на „Енергетски самит“ беше организирана денеска на Техничкиот факултет во Битола во орагнизација на Универзитетското собрание при Универзитет „Св. Климент Охридски“ (УКЛО), а...

Бислимоски: Неопходни се инвестиции и рационално трошење на енергенсите

Кризата во енергетскиот сектор со која се соочува цела Европа освен што на јавноста ѝ го откри вистинското значење на енергетската независност, во исто...