Ознака: Ел Нињо

Пристигнува Ел Нињо, предупредија американски научници

Пристигна очекуваниот климатски феномен Ел Нињо, соопштија денеска научници од американската Национална управа за океани и атмосфера. -Во зависност од неговата сила, Ел Нињо може...