Ознака: Ејегајеху Таје

Етиопјаните Таје и Арегави годината ја завршија со нови светски рекорди

АТЛЕТИКА - ТРКА НА 5.000 М ВО БАРСЕЛОНА Етиопјаните Ејегајеху Таје и Бериху Арегави ги соборија светските рекорди на пет километри на трката во...