Ознака: двата внука

Дедото и двата внука или кукла игра за возрасни како воспитно...

... Со замислен поглед низ прозорецот, постариот внук продолжува: - фактот што шимпанзото, делфинот, желката од Галапагос подобро ги познавам од некои домашни животни,...