Ознака: дрската

Холандија вчудовидена од дрската кражба на накит вреден 25 милиони фунти

Бандата „Пинк Пантер“ го добила својот прекар од истоимената комедија од 1963 година, со Питер Селерс и Дејвид Нивен во главните улоги. Името ѝ...